About Us-Nesto o nama

 

 

THE HOUSE OF MASTER RIVER

 

Davne 1985. godine setajuci sa svojim kerovima pored reke videh se sa jednim prijateljem koji je pecao. Pored njega bese jedan meni neobican crni pas. Na moje pitanje koja je to rasa i koje su njene namene, on mi rece da je to Labrador Retriver vise namenski pas, sluzbeni i lovni pas a naravno i cesto da se koristi i kao kucni ljubimac. Kada sam cuo njegove lovne karakteristike, kao strasnog lovca odmah me povuklo da od njega narucim jedno zensko stene. Zbog radnih karakteristika koje je taj pas kasnije pokazivao zavoleo sam labradore i odlucio da je parim i tako sam oformio prvo leglo. Dobio sam pse dobrih radnih karakteristika ali slabijeg eksterijera.

 

Zadnjih 8 godina vodim u lov i na utakmice 2 muzjaka  Laki I Lari oni su odneli mnogo pobeda na utakmicama u radu

 

Zeleo sam da imam i izlozbene primerke ali od ovakve krvi to nisam mogao da ostvarim. Zato sam u januaru 2001 otisao u Pariz na izlozbu pasa. Medju 200 labradora najvise mi se svideo jedan crni pas. Bio je to Folby Tittle Tattle iz odgajivacnice Tintagel Winds. Dobio sam adresu odgajivacnice i tamo sam kupio 1 muzjaka potomka Carromer's Charlie Chalk

Moja zelja je bila da imam potomka psa koga sam prvog video FOLBY i kasnije sam narucio jednu zenku koja je bila njegov direktni potomak. Sada se na izlozbama pojavljujem sa Exterijernim, Radnim i mojim Exterijerno-Radnim linijama.

 

Zoran Mijajilovic